Name Kauppalehti
Category News & Magazines
Size 11.2MB
Popularity 4784
Publisher Kauppalehti
Score 6.0
Publish Date 30/06/2022
Download Download Mod Apk
Google play Kauppalehti Google Play

Mod Info:

Kauppalehti

Kauppalehti Game Introduction :

Kauppalehti
Suomen johtava talousmedia

Kauppalehti on Suomen johtava, riippumaton talousmedia. Kauppalehti avaa uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia menestykseen. Kauppalehti tarjoaa ajankohtaiset ja taustoitetut uutiset taloudesta, pörssistä, yrityksistä ja yhteiskunnasta sekä pörssikurssit ja kattavat sijoittajapalvelut.

Kauppalehden uudistetussa sovelluksessa on luettavissa uutisia mm. aiheista sijoittaminen, osakkeet, pörssi, digitalous, työelämä, yrittäminen, asuminen ja autot. KL NYT -osiosta voi seurata viimeisimpiä talouden uutisia ja pörssin tiedotteita. Sovelluksen kautta näkee myös pörssikurssit, päivän nousijat ja laskijat, vaihdetuimmat osakkeet sekä Oman listan.

Uutta sovelluksessa:

– Kuuntele sisältöjämme. Voit kuunnella Kauppalehden sisältöjä, kuten uutisia ja podcasteja, Kuuntele-osiossa.
– Tallenna artikkeleita. Voit tallentaa artikkeleita lukulistallesi myöhempää lukemista tai kuuntelemista varten. Tallennetut artikkelit löydät Omat-osiosta.
– Seuraa aiheita. Voit valita itse, mitä aiheita haluat seurata ja näet niistä koostuvan, sinulle räätälöidyn uutiskoosteen. Löydät työkalun Omat-osiosta.

Lataa sovellus maksutta. Päivän lehden lukeminen sekä rajaton pääsy uutisiin edellyttää voimassa olevaa Kauppalehden digi- tai VIP-tilausta ja sisäänkirjautumista Alma-tunnuksella. Aiheseurannan, lukulistan ja Oman listan käyttäminen edellyttävät sisäänkirjautumista Alma-tunnuksella.

Käyttöehdot: https://www.almatalent.fi/tietoa-meistä/kayttoehdot
Tietosuoja: https://www.almamedia.fi/tietosuoja

Kauppalehti Game screenshot :

Kauppalehti
Kauppalehti
Kauppalehti
Kauppalehti
Kauppalehti
Kauppalehti
Kauppalehti
Kauppalehti

Kauppalehti (11.2MB)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *